Assortiment Menu Toggle

Siergrind past bij alle soorten huizen. Van een klassiek romantisch huis tot een strak moderne woning. Vooral met perken, groenstroken, struiken en bomen zijn prachtige creaties en combinaties te maken. Een mooi ontwerp voor een nieuw aan te leggen tuin wordt nog mooier met bijpassend siergrind. En een gedateerde tuin pimpen? Met mooi passend siergrind geen enkel probleem.

Mode in siergrind

Wist u dat ook siergrind aan mode onderhevig is? Momenteel zijn de moderne grijstinten zeer gewild. De grijze materialen zijn er in allerlei kleurschakeringen. Het traditionele grind doet het altijd goed op paadjes door de tuin, op de oprit en langs de muren. Mooi grind maakt uw huis nog mooier.

Meer dan 40 soorten

Wij bieden meer dan 40 soorten siergrind, van traditioneel tot ultra modern. Wat te denken van Ardenner grijs of basalt en keien, zoals mooie ronde Maaskeien. Grind is niet alleen mooi, maar ook vriendelijk voor het milieu en vraagt weinig onderhoud. Ook keien kunnen een tuin net dat beetje extra’s geven. Klik op ons assortiment of kom vrijblijvend langs.

Worteldoek en tuingrond

Voor tuingrond, worteldoek en splitplaten kunt u bij ons ook terecht. Worteldoek is ideaal onder het grind in de tuin. Het gaat namelijk onkruid van onderaf tegen. Bovendien kan het onkruid van bovenaf makkelijk worden verwijderd. Op een zandlaag voor een oprit of een pad raden wij worteldoek af. De stenen blijven losliggen en het pad of de oprit wordt nooit stevig en compact. Is de ondergrond hard, gebruik dan splitplaten.

Berekenen van de juiste hoeveelheid.

Voor grind hangt het aantal m3 af van de dikte van het materiaal. Voor een laag grind van 5 cm gaan we bij een maat van 8/16 millimeter uit van 20 m2 per m3 (maar dan moet de onderlaag hard zijn).

Afhalen of bezorgen?

Binnen enkele minuten op uw aanhanger.

Onze Bezorgservice